Usi Exterioare Lemn Masiv

Afișez singurul rezultat

Usile exterioare din lemn – solutia eleganta pentru confort si aspect impresionant 

Lemnul este unul din cele mai ecologice materiale ce pot fi folosite pentru confectionarea usilor exterioare ale unei case. Alegerea acestuia aduce o serie de avantaje. Este natural, durabil si poate suporta conditii atmosferice dure. Fibra naturala face ca produsele sa nu fie afectate de schimbarile temperaturii. In acelasi timp, deoarece nu este un bun conductor termic, asigura o izolare eficienta a spatiului. 

Acestea nu au egal in ceea ce priveste aspectul si modelele ce pot fi sculptate in suprafata acestora. Pe langa faptul ca pot fi vopsite intr-o larga paleta de culori si nuante, care sa se potriveasca perfect cu obloanele si ferestrele din lemn, acestea garanteaza bunul gust in orice scenariu. Pentru un continuum vizual intre partea exterioara a locuintei si interior, alege usile interioare potrivite. 

Usile exterioare din lemn stratificat – preturile pentru solutia ce ofera rezistenta si durabilitate 

O usa exterioara din lemn nu va avea probleme cu rugina sau cu rezistenta la vanturi puternice, acumulari de zapada ori ploi puternice. Aceste modele sunt recunoscute prin durabilitate, avand o durata de viata cu mult mai mare fata de cele construite din alte tipuri de materiale, la un cost de intretinere mai mic. Tocmai din acest motiv, investitia pe care o faci va fi amortizata in timp. 

Pretul variaza in functie de dimensiune, finisaj, tipul de material dar si alte detali de acest fel. Ne poti cere o oferta prin completarea formularului de pe site sau ne poti vizita intr-unul dintre showroom-urile din cele trei orase: Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.