Parchet Lemn Masiv

Afișez toate cele 9 rezultate

 
Parchetul din lemn – garantia stilului clasic si a durabilitatii
Alegerea tipului de pardoseala pentru interiorul casei tale este una din cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei in cazul unei renovari sau in cel al unei constructii noi. Daca vrei sa imprimi spatiului tau de locuit un aer primitor, cald, dar, in acelasi timp, cu o nota de eleganta clasica, parchetul stratificat sau cel din lemn masiv sunt doua dintre optiunile ideale.

Un veritabil cunoscator va alege intotdeuna pentru pardoseala incaperilor caminului parchetul din lemn masiv stiut fiind faptul ca lemnul, de diverse esente, este un garant al durabilitatii, al pastrarii aspectului initial timp de zeci de ani si al posibilitatii de a-i reda oricand imaginea originala. In plus, acesta ofera oricarei camere un aspect unic, asortandu-se excelent cu mobilierul de calitate si de nuante diverse.
Parchetul din lemn masiv – alegerea ideala pentru o locuinta primitoare
Odata montat, parchetul din lemn de stejar, nuc sau alte esente naturale, ca alternativa mai eleganta a dusumelei din lemn, va incanta ochii prin armonia dispunerii fibrelor lemnoase. Intretinerea celui clasic nu este laborioasa, fiind suficienta aspirarea si stergerea la intervale regulate, in functie de traficul pe care il suporta, doar cu un mop si cu apa. Desigur se poate apela si la solutiile speciale de protectie si curatare care ii vor asigura aspectul de proaspat timp indelungat. Raschetarea si refacerea stratului superficial pot fi necesare abia dupa zeci de ani de folosinta, din acest motiv parchetul din lemn masiv fiind o veritabila investitie in casa ta, indiferent de pret.