Dusumea Lemn

Afișez toate cele 22 de rezultate

Dusumeaua lemn masiv stejar – Alegerea populara pentru amenajarea locuintelor

Lemnul este un material preferat pentru realizarea pardoselii din cele mai vechi timpuri, fiind si astazi iubit de cei mai multi dintre oameni, pentru ca ofera intimitate, creeaza o atmosfera calda, de acasa, dar si pentru ca este un material natural, prietenos cu mediul inconjurator. Din aceste motive, si nu numai, magazinul Valprestparchet.ro vine in intampinarea dorintelor tuturor clientilor cu produse de calitate superioara, la preturi accesibile, rezistente la umezeala sau la diferite variatii de temperatura, indiferent ca este vorba despre dusumea, parchet stratificat dublu sau triplu, parchet din lemn masiv stejar sau alte tipuri.

Dusumeaua din lemn de stejar – Comanda acum din mediul online!

In magazinul nostru vei gasi modele diferite de dusumea din lemn de stejar, disponibile in variate dimensiuni, culori sau nuante de culori (alb, argintiu, cacao, acajou, cafea, maro intunecat, mocca, negru, bej), rezistente la trecerea timpului si la unele socuri ce pot aparea inevitabil. Produsele sunt livrate finisate si pot fi folosite pentru a crea numeroase montaje interesante, cum ar fi: clasic englezesc, herringbone, chevron.

Dusumeaua din lemn lacuita se intretine foarte usor, implicand si utilizarea unor produse profesionale pentru rezultate excelente. Daca doresti sa o reconditionezi dupa o anumita perioada si sa transformi interiorul rapid, in asa fel incat sa fie remarcat de cei care iti vor trece pragul casei, vei observa cat de simplu poti face chiar tu acest lucru. Aspectul deosebit al lemnului este un avantaj de netagaduit. Alege dusumeaua care se potriveste stilului de amenajare din interiorul casei tale si bucura-te de o atmosfera speciala.