Parchet Dublu Stratificat

Parchet dublu stratificat cu incalzire in pardoseala

Parchet din lemn dublu stratificat - colectii moderne

Afișez 1 - 30 din 145 de rezultate

Parchet din lemn dublustratificat - optim pentru orice incapere

Parchetul dublu stratificat Bauwerk – solutia ideala pentru interioare moderne si primitoare
De la inventarea conceptului de parchet stratificat, din anii 1960, modelele si modul de fabricatie a acestei solutii pentru acoperirea podelelor de interioare a evoluat constant atat in ceea ce priveste aspectul, cat si in domeniul performantei energetice si a insusirilor izolatoare. Disponibil in zeci de modele, efecte si esente lemnoase diferite, parchetul dublu stratificat este azi o optiune demna de luat in seama mai ales pentru cei care doresc decorarea cu bun gust a interiorului casei.

Cele mai multe modele de parchet dublu stratificat vin cu un finisaj constructiv care confera o rezistenta sporita fata de cel simplu, din lemn masiv. De asemenea, odata montat, va fi gata de sa suporte traficul imediat fara a mai fi necesare alte operatiuni suplimentare.
Parchetul dublu stratificat Bauwerk – preturi care justifica calitatea si flexibilitatea montajului
Parchetul stratificat Bauwerk este o alegere excelenta din punctul de vedere al flexibiltatii montajului, fiind usor de instalat in locuri in care modelele clasice similare nu pot fi folosite, asa cum ar fi cazul subsolurilor, sau direct peste planseele din beton. Mai mult, simplitatea cu care acest tip de parchet poate fi asezat, este motivul pentru care majoritatea cumparatorilor chibzuiti il aleg deoarece poate fi montat si in regie proprie cu un minim de indemanare si urmand cateva instructiuni simple.

De asemenea, rezistenta la trafic este superioara modelelor clasice de parchet, iar parchetul dublu stratificat Bauwerk suporta foarte bine incalzirea prin pardoseala ca sistem de asigurare a confortului termic al locuintelor.