Parchet Triplu Stratificat

Parchet triplu stratificat din stejar, artar, nuc sau fag

Afișez 1 - 16 din 17 rezultate

Parchetul triplu stratificat alegerea ideala pentru podeaua locuintei tale

Modelele de parchet triplu stratificat sunt confectionate din trei straturi. Stratul superior este alcatuit din lemn de esente diferite, stratul de mijloc este, de regula, alcatuit dintr-un lemn mai moale (asa cum este cazul esentei de plop), iar stratul de baza, cel care face contactul direct cu planseul podelei, are rol stabilizator. Cele trei straturi sunt perfect lipite unul de altul cu adeziv sub presiune inalta, modalitate de fabricatie care asigura o rezistenta si o stabilitate deosebite.

Odata instalat, ca in cazul oricarui parchet stratificat, partea vizibila va fi esenta lemnoasa aleasa, cea care asigura, prin diversitatea si naturaletea lemnului un aspect deosebit oricarei incaperi. Stratul superior are o grosime medie de 3.5 mm si poate veni in nuante diverse, inclusiv de alb si de gri.

 

Parchetul triplu stratificat din stejar sau orice alt tip de esenta lemnoasa la alegere la preturi excelente

Parchetul triplu stratificat este astfel proiectat incat sa asigure o stabilitate excelenta dar si o rezistenta superioara la variatii de temperatura si umezeala. Cele trei straturi din compozitie asigura trecerea usoara a temperaturii si umiditatii, fiind astfel modelul de parchet potrivit pentru incalzirea prin pardoseala.

Parchetul din lemn triplu stratificat are un pret mai mic decat lemnul masiv folosit pentru acest scop, dar este greu de diferentiat din punct de vedere vizual de acesta datorita stratului superior din esenta lemnoasa veritabila. De asemenea, este si foarte simplu de instalat, amenajarea unui apartament sau case de suprafata medie fiind gata in mai putin de o zi. In plus, stratul superior poate fi raschetat si refinisat dupa dorinta atunci cand se considera ca a ajuns la un grad de uzura avansat.