Deck terasa si lambriuri lemn

Afișez singurul rezultat

Deck de terasa sau cum sa ai un spatiu de relaxare generos 
Terasa este un loc de relaxare la care viseaza multi proprietari. Acum poti avea un deck chiar si in cele mai mici balcoane. Acesta poate fi realizat din lemn masiv, precum cel de frasin, astfel incat sa reziste la ploi si zapada in anotimpurile cele mai reci, urmand ca primavara, dupa o curatare temeinica, sa arate ca nou. 

Lemnul pentru terasa poate fi ales pe mai multe criterii, precum acoperirea partiala sau totala a deck-ului, dar si de culoarea dorita. Daca stai la casa, poti avea o continuare a bucatariei sau holului care duce afara, astfel incat sa ai impresia unui spatiu cat mai generos. Mai mult, poti alege si usa de exterior din lemn masiv, precum si scara interioara din acelasi material pentru un aspect placut. 
Lambriul de exterior din lemn poate imbraca peretii terasei 
Daca doresti sa ii dai terasei tale un aspect rustic, lambriurile de lemn pentru exterior sunt cele mai potrivite. Acestea nu doar ca vor crea atmosfera pe care o doresti, ci vor proteja si peretii de intemperiile naturii si de mici accidente. Pentru casa, poti alege o fatada in acelasi material si culoare cu deck-ul.

La Valprest.ro poti gasi o gama variata de produse din lemn masiv, precum frasinul si stejarul, pretabile atat pentru parchet, dusumea si lambriu pentru intreaga locuinta. Asadar, bucura-te de materiale de calitate si cu o durata lunga de viata cu ajutorul carora iti poti decora casa dupa propriul stil.