Obloane lemn si ferestre lemn

Afișez toate cele 2 rezultate

Obloanele din lemn – alegerea clasica si eleganta pentru aspect si protectie de calitate 
Atunci cand vine vorba de protectia pe care o poti oferi casei sau apartamentului fata de razele prea puternice ale soarelui sau fata de privirile indiscrete ale vecinilor, obloanele sunt o alegere care nu ar trebui trecuta cu vederea. 

Acestea sporesc frumusetea locuintelor, fie ca sunt construite in stilul clasic, fie ca au un aspect modern. Cele glisante sau culisante adauga textura, adancime si contrast de culoare aspectului viziual. De asemenea, utilitatea practica este binecunoscuta, ele permitand deschiderea si inchiderea fractionata sau completa pentru a lasa lumina si caldura soarelui sa intre inauntru.

 
Ferestrele din lemn – o alegere de bun gust pentru orice locuinta
Schimbarea ferestrelor unei locuinte poate fi o investitie majora, dar daca alegerea acestora este facuta cu intelepciune, casa isi va spori valoarea cu adaugarea unei iluminari mai bune, a unei sigurante crescute si, nu in ultimul rand, va fi mult mai eficienta din punct de vedere energetic. Cand vine vorba despre o astfel de decizie, ferestrele din lemn stratificat sunt o alegere ideala. Acesta este un material placut din punct de vedere estetic, iar finisajul natural, cald, pe care il confera aspectului vizual este greu de reprodus cu alte materiale, in special cand este instalata si o usa exterioara din lemn, poate chiar si o usa interioara din acelasi material.

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta pretului, deoarece investita se amortizeaza in timp, pentru ca nu va trebui sa le inlocuiesti la fiecare cativa ani. Poti vedea produsele noastre atat online, cat si in showroom-urile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.