Parchet stratificat

Parchet stratificat cu incalzire in pardoseala

Parchet din lemn stratificat - numeroase culori si dimensiuni

Afișez 1 - 30 din 163 de rezultate

Descopera gama de parchet stratificat - lemn natural de calitate

Parchetul stratificat – Pardoseala moderna, usor de montat si de intretinut
Parchetul stratificat este fabricat din mai multe straturi de lemn, cu fibre lemnoase dispuse la unghi de 90 de grade unele fata de celelalte. Montarea rapida si inovatoare, intretinerea usoara, cu ajutorul unei simple lavete umede, izolarea termica si faptul ca exista intr-o gama variata de modele si culori sunt elemente pe care le poti gasi in oferta bogata pusa la dispozitia tuturor de magazinele Valprestparchet.ro. 
Parchetul lemn stratificat – Modele diferite si preturi accesibile in mediul online
In magazinele noastre vei descoperi dusumea de lemn masiv stejar finisata, parchet din lemn masiv, dar si parchet stratificat (dublu sau triplu), la preturi bune, cu ajutorul caruia poti crea o atmosfera intima, calduroasa, moderna in interiorul locuintei tale. Parchetul dublu stratificat este rezistent, poate fi instalat in locuri in care parchetul clasic nu poate fi considerat o optiune, chiar de catre proprietarul inzestrat cu putina vointa si ceva indemanare. Modelele sunt deosebite, fabricate din lemn de stejar, cires, nuc american, frasin.

Parchetul triplustratificat are trei straturi rezistente si stabile, remarcandu-se prin esentele lemnului: stejar, fag, nuc, artar. Pot fi alese produse de 10 mm in culori care sa se armonizeze perfect cu interiorul camerei (alb, gri, maro sau alte nuante). Daca vrei parchet triplustratificat pentru a amenaja livingul, dormitorul, holul sau bucataria, atunci comanda prin telefon, indiferent ca esti din Bucuresti, Timisoara, Cluj sau oricare alta localitate din tara.