Scari Interioare Lemn

Afișez toate cele 3 rezultate

Scarile interioare din lemn – semnatura elegantei unei resedinte

Atunci cand proiectul casei tale implica mai multe niveluri locuibile, scarile interioare din lemn sunt capabile sa puna in valoare incaperile principale de la parter, in special livingul, astfel ca pot deveni mai mult decat un mijloc de acces la etajele superioare. Alegerea lemnului masiv ca material al acestui element central al locuintei, dar si a modelului acestora poate aduce o nota de eleganta.

Scarile interioare de lemn – veritabila imbinare a utilului cu placutul

Proiectate pentru a fi urcate si coborate zilnic si de mai multe ori pe zi, scarile interioare se regasesc in categoria structurilor de utilitate din cadrul unui camin. Aceasta piesa strict necesara poate deveni repede o veritabila atractie daca alegi sa folosesti lemnul masiv in componenta sa. Scarile interioare din lemn pot avea preturi diferite in functie de dimensiuni si de designul concret. Toate pot imbina in mod fericit estetica moderna a structurii din fier sau beton cu textura naturala a lemnului treptelor si a balustradei. De asemenea, parchetul din lemn masiv sau apelarea la parchetul stratificat din esente lemnoase asemanatoare celor folosite la scara sau chiar in contrast adecvat cu acestea vor crea un veritabil tablou artistic de design interior.

Daca vrei sa ramai doar pe terenul traditional, poti apela la o structura exclusiv din lemn masiv,  iar scara ta interioara, fie ca este in spirala sau rotunda, va deveni o veritabila opera de arta ce va pune in valoare intregul ansamblu imagistic al parterului.